Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

X-trig

Tyske Xtrig lager motorsykkeltilbehør i beste kvalitet og finish! Xtrig har alltid design og brukervennlighet i sine tanker og tilbyr et komplett sortiment av førsteklasses tilbehør for både den profesjonelle og hobby føreren.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er X-trig?

    De fleste av Xtrigs ansatte er aktive motorsyklister eller har mange års erfaring innen motorsport, og gir et unikt øye for detaljer, materialer og teknologi. All produksjon gjøres i selskapet i Tyskland som gjør at Xtrig raskt kan se til hver enkelt kundes behov. En kontinuerlig utvidelse av distribusjonsnettet gir også en overlegen kundeservice. Takket være kombinasjonen av høyt utdannet personal, og det beste utstyret i produksjonsprosessen garanteres en fremragende kvalitet på alle Xtrigs produkter. Det er også Xtrigs ambisjon om å alltid tilby sine kunder tilbehør av høyeste kvalitet og finish, med fokus på design og ytelse. Xtrigs produkter er ikke bare ment for racing team og fagfolk, men for alle førere som ønsker å forbedre utseendet og øke ytelsen til motorsykkelen sin.