Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Wiseco

Wiseco har siden 1940 produsert smidde stempler av enestående kvalitet for motorsykkel, cross, snøscooter og firehjuling. Navnet Wiseco har etter over 70 år i bransjen blitt synonymt med høykvalitetsprodukter laget for å overstige kunders krav.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Wiseco?

    Det var for over 70 år siden at grunnlegeren av Wiseco, Clyde Wiseman, startet å lage stempler til seg selv og noen nære venner. I likhet med mange andre suksessrike selskaper startet det hele i garasjen, og ryktet om Wisemans vellagede produkter spredde seg raskt. Virksomheten vokste raskt, og i dag kan Wiseco skryte på seg å ha distribusjon over hele verden. Wiseco er ledende innen produksjon av høytpresterende, smidde stempler til snøscooter, motorsykkel, cross, firehjuling, vannscooter, båter og biler. Foruten deres unike stempler tilbyr Wiseco også andre produkter som veivaksler og clutchkurver. Disse er også smidd, noe som gir samme høye kvalitet som Wisecos berømte stempel. I dag kan Wiseco stolt si at de er den eneste produsenten som smir alle sine produkter. Det finnes ikke noen annen produsent som måle seg mot Wisecos avanserte teknologi og omsorg for detaljer. Det er også derfor at det beste motorbyggerne og kjørere innen motorsporten velger produkter fra Wiseco.