Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Twinair

Twin Air er verdens største produsent av luftfiltre. De tilbyr luftfiltre med overlegen konstruksjon, laget av beste kvalitet og tilpasset alle crossere og firehjulinger. Twin Air blir brukt av flere profesjonelle team enn andre luftfilterprodusenter tilsammen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Twinair?

    Det var for ca 40 år siden at Twin Air fant den optimale løsningen for å unngå skitt i forgasseren, da de startet produksjonen av luftfiltre laget av skum. Disse skumfiltrene erstattet de tradisjonelle papirfiltreme som var så populære på 70-tallet. Problemet med papirfilter var at de ikke beskyttet nok mot sand og skitt i forgasseren, spesielt ved kjøring i sand og på grus. Disse problemene tok Twin Air til etterretning da de tok frem de revolusjonerende og vaskbare skumfiltrene. I kombinasjon med god filterolje hindrer filtrene skitt, sot, sand og vann fra å trenge inn i forgasseren, og gir dermed en upåklagelig ytelse. Twin Air har i dag et meget stort distribusjonsnett over hele verden, takket være sin overlegne kvalitet og enestående design. Twin Air luftfilter passer alle crossere og firehjulinger. Twin Air blir brukt av flere profesjonelle team enn alle andre luftfilterprodusenter tilsammen.