Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Suomy

Italienske Suomy er en markedsledende hjelmprodusent som har laget hjelmer av høy kvalitet for både gate, race og adventure siden 1997.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Suomy?

    Italienske Suomy ble grunnlagt i 1997 av Umberto Monti. I 2000 undertegnet Suomy en samarbeidsavtale med Ducati, noe som resulterte i at Ducati Superbike kjørere tok i bruk Suomy hjelmer. Suomy ble raskt et populært hjelmmerke blant motorsykkelentusiaster da Max Biaggi ble nr.3 i World GP 500-serien med hjelm fra Suomy. Selskapet har i samarbeid med racingverdenen skaffet seg verdifull kunnskap og informasjon når det gjelder produksjon av høykvalitetshjelmer. Suomy satser tungt på teknikk og produksjonsutvikling sammen med kjørere i ulike raceteam. I nært samarbeid med kjørere og deres team skaper Suomy teknisk avanserte hjelmer av utmerket kvalitet og høy sikkerhet. Suomy har en egen forsknings- og utviklingavdeling der de gjør omfattende sikkerhetstester innen hjelmen kommer ut på markedet. Målet har alltid vært det samme; å sikrestille høy kvalitet og sikkerhet på et teknisk avansert produkt, alltid med lidenskap for racing og ambisjonen om å vinne det neste VM.