Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Scala

Scala Rider, som utvikles av Cardo Systems, er et av verdens meste avanserte kommunikasjonssytem for motorsyklister og snøscooterkjørere. Gruppekommunikasjon, tilkobling til mobil eller GPS, med Scala Rider er det enkelt å holde kontakten med omverdenen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Scala?

    Cardo Systems Inc. har sitt hovedkontor i Pittsburgh, USA og er verdensledende produsent av Bluetooth-kommunikasjonssystem for motorsyklister, snøscooterkjørere og syklister. Scala Rider ble lansert i 2005, og dermed hadde Cardo Systems gitt opphav til verdens første Bluetooth-headset for motorsykkelhjelmer. I samarbeid med sine beste rådgivere, nemlig sine kunder, har Scala Rider fortsatt sin suksessfulle reise og utviklet et bredt spekter av kommunikasjonsprodukter. Takket være nye tekniske fremskritt kan man med Scala Rider enkelt holde kontakten med omverdenen gjennom gruppekommunikasjon, tilkobling til mobil eller GPS. Favorisert av mange motorsyklister verden over, fortsetter Cardo Systems å forbedre og fornye Scala Rider, alt for å oppnå det høyeste nivået av kommunikasjon og underholdning som overhodet mulig.