Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Rizoma

Rizoma designer unike deler og tilbehør til motorsykler. Med lidenskap og kreativitet skaper de eksklusive designerprodukter laget av utvalgte materialer som aluluminium og komposittfiber. Original design, kvalitet og eksklusivitet er Rizomas ledeord.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Rizoma?

    Siden starten av 2000 har de italienske brødrene Rigolio, Fabrizio og Fabio, designet unike tilbehør og deler til motorsykler. Det var mangelen på fine bakspeil til motorsykler som fikk brødrene Rigolio til å starte opp selskapet Rizoma. Fabio arbeidet som produksjonsingeniør og Fabrizio som designer når de bestemte seg for å starte produksjonen av bakspeil. I 2001 kom den første Rizoma katalogen ut, og denne inneholdt kun bakspeil. Forhandlere i Italia, Frankrike og Tyskland startet salget av Rizomas bakspeil, og i 2004 tenkte brødrene Rigolio at det var på tide å ekspandere og øke tilbudet med flere produkter. Flere designere ble ansatt og store investeringer ble foretatt. I dag inneholder Rizomas omtalte katalog mer enn 1500 produkter, hvor mange er laget for racing. Selv om Rizoma først og fremst er kjent for sine eksklusive designerprodukter, har de siden 2008 økt sin interesse for racing og samarbeider med blant andre LCR Honda og San Carlo Honda Gresini og kjørere som Tony Elias og Randy de Puniet.