Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Renthal

Renthal er en global produsent av tilbehør til mc, motocross og firehjuling, med fokus på styre og håntak. Renthal regnes som ledende innen bransjen gjennom sine utallige fremganger i samarbeid med de beste utøverne i verden.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Renthal?

    Renthal ble grunnlagt i Manchester, England i 1969 av to motorsykkelentusiaster ved navn Andrew Renshaw og Henry Rosenthal. I starten lå fokuset på å produsere sykkelstyrer, men i 1975 tok Renshaw og Renthal steget in på motocrossmarkedet. På starten av 90-tallet beveget de seg også inn på det amerikanse markedet, med stor suksess. Under en massiv brann i 2000 ble Renthals fabrik totalødelagt, men de hentet seg raskt inn ved å erstatte fabrikken med et toppmoderne anlegg for produksjon, kvalitetskontroll, forskningm utvikling og lager. I dag sysselsetter Renthal i overkant av 60 personer innen produksjon, og Renthals produkter selges i mer enn 40 land verden rundt. Renthal er kjent for å bruke et eksklusivt aluminium som gjør styrene 20% sterkere enn noe annet styre i verden. Lettvektsaluminiumet sørger også for bra demping mot støt og begrenser vibrasjoner. Renthals sine styrer har vunnet flere mesterskapstitler en noe annet styre på markedet og forbindes med kjente merker som Honda, Kawasaki, Suzuki og KTM.