Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Prox

Prox er en av verdens største produsenter av reservedeler til motorsykkel, motocross, firehjuling og snøscooter. Stempler, pakninger, lager, bremseklosser, clutchfjærer, ventiler, kamkjeder eller drev? Sjekk ut Prox sitt store utvalg, de har garantert noe for deg.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Prox?

    Nederlandske Prox er kjent for sitt store produktsortiment av deler som stempler, pakninger, lager, clutchfjærer, ventiler, kamkjeder, drev og bremseklosser. De har siden oppstarten i 1975 forsynt markedet med gode og rimelige produkter, og i dag er Prox aktive i over 70 land. Med mer enn 50 produktgrupper og over 5000 artikler, betraktes Prox for å være en av verdens største produsenter av reservedeler til motorsykkel, motocross, firehjuling og snøscooter. Alle Prox sine produkter er produsert i et av deres produksjonsanlegg rundt om i verden, og med sine lange og etablerte relasjoner kan Prox alltid velge den beste produsenten for å møte og overgå markedets høye forventninger.