Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Polisport

SIden starten i 1978 har Polisport produsert høykvalitetsprodukter av plast for cross og enduro. Polisport tilbyr et bredt utvalg av produkter: plastkit, fremlys, brystbeskyttelse, knebeskyttelse eller kanskje en mekkepall? Polisport har det du trenger.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Polisport?

    Polisport ble grunnlagt av Pedro Araújo i 1978 i hans garasje i Portugal. Det hele startet med at Araújo laget skjermer til sin egen cross på en tid da det var både dyrt og vanskelig å få tak i nye plastdeler. Det ble raskt stor etterspørsel etter Araújo skjermer hos de lokale butikkene, og dette ble starten for Polisport. I løpet av 80-tallet produserte Polisport også andre deler til motorsykler, og utviklet seg til å bli et ledende varemerke internasjonalt. I dag skiller Polisport seg ut fra konkurrentene blant annet på grunn av "Durable Gloss Polypropylene", et unikt og slitesterkt polyprolenplast som gir bedre glans, holdnbarhet, UV-beskyttelse og fargelevetid sammenlignet med andre plastmaterialer. Polisport spesialiserer seg på plastprodukter for motocross, enduro og firehjuling med produkter som håndbeskyttelse, brystbeskyttelse, knebeskyttelse og skjermer, samt plastkit til de fleste store merkene: Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, KTM, Gasgas og Husqvarna. Polisport er kjente for å produsere innovative produkter av meget god kvalitet og sikkerhet.