Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Oakley

Markedsledende Oakley designer og produserer høykvalitets sportsutstyr med fokus på solbriller og goggles til ulike actionsporter. Ta del av Oakleys fantastiks utvalg om du er i behov av nye cross- eller snøscooterbriller.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Oakley?

    Oakley ble grunnlagt av Jim Jannard i 1975 i California, USA. Som så mange andre begynte Jannard sin virksomhet i sin egen garasje, og det var med et motorsykkelhåndtak at Oakleys suksesshistorie begynte. Jannard ga sitt innovative håndtak navnet "The Oakley Grip", og startet å selge sin oppfinnelse på ulike motocrosarragngementer fra sin bils bagasjerom. Oakley begynte snart å produsere nummerskilt, hansker, albuebeskyttelse og briller til BMX og motocross. I 1980 tok Oakley frem et par briller, som ble døpt til O-Frame, med Oakley-logoen pent plassert på brillestroppen. Eliteutvørere som Mark Barnett, Marty Smith, Johnny O'Mara, og Jeff Ward tok i bruk O-Frame-brillene, noe som vekte en enorm interesse for selskapet. I dag har Oakley mer enn 600 patenter over hele verden, og deres merkevare erkjent for å tilby produkter som utfordrer normer uten å gå på bekostning av design og ytelse.