Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Monster Energy

Monster Energy ble lansert i 2002, og er av verdenst mest populære energidrikker. I dag er det få som ikke kjenner til den berømte dråpeformede M-logoen. Monster er også kjent for å sponse noen av de største arramgementene innen ekstremsport.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Monster Energy?

    Monster Energy er en energidrikk som opprinnelig ble lansert av Hansen Natural Corporation 2002. Hansen Natural ble grunnlagt på 1930-tallet av Hubert Hansen og hans tre sønner, som suksessfult produserte og solgte mineralvann og juice. I 1988 ble selskapet kjøpt opp av California CoPackers, som i 2012 endret navn til Monster Beverage Corporation. I dag er Monster Beverage Corporation en ledende markedsfører og distributør av energidrikker, der Monster Energy er en av verdens mest populære drikker. Monster markedsfører seg hovedsakelig ved å sponse mange av de største arrangementene innen ekstremsport, og deres berømte M-logo er gjenkjennelig over hele verden.