Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Michelin

Michelin er en av verdens største dekkprodusenter og har siden starten utmerket seg blant konkurrenter. Michelins dekk regnes for å være best når det gjelder sikkerhet, lang levetid og drivstofføkonomi. Selskapet tilbyr høypresterende dekk til både mc og motocross.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Michelin?

    Året var 1889. To brødre, Edouard og André Michelin, eide en gummifabrikk i Clermont-Ferrand, Frankrike. En dag kom en syklist forbi fabrikken og ville ha hjelp til å reparere sine pneumatiske (luftfylte) dekk. Brødrene Michelin brukte tre timer på å fjerne og reparere dekket, som deretter måtte stå over natten for å tørke. Neste dag testet Michelin det reparerte dekket, som raskt brøt sammen igjen. Til tross for dette tilbakeslaget tok brødrene Michelin interesse i disse pneumatiske dekkene, og en idé begynte å ta form. De ønsket å lage sine egne luftfylte dekk, bedre og mer holdbare dekk som ikke trengte å limes til felgen. I 1891 tok Michelin-brødrene ut deres første patent på et avtakbart luftfylt dekk, som ble brukt av Charles Terront da han vant verdens første langløp på sykkel, Paris-Brest-Paris. Siden starten har Michelin gjort en rekke nyvinninger innen dekk, og selskapet er i dag en av verdens største dekkprodusenter. Micheling er høyt ansett for sine fremtredende dekk når det gjelder sikkerhet, levetid og drivstofføkonomi.