Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Metzeler

Tyske Metzeler er et kjent varemerke over hele verden og har over 100 års erfarenhet av å produsere motorsykkeldekk. Siden 1892 har de forsynt utallige motorsyklister med slitesterke dekk og kompromissløs ytelse.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Metzeler?

    Tyske Metzeler er en ledende produsent av motorsykkeldekk med fokus på kvalitet og ytelse. Deres oppdrag er å kontinuerlig utvikle produkter som ligger fremst hva gjelder teknologi, holdbarhet og ytelse med fokus på å møte de behov og forventninger som motorsyklister har. Metzeler ble grunnlagt i 1863 av Robert Friedrich Metzeler i München, Tyskland. I starten produserte selskapet ulike gummiprodukter som kirurgiske artikler, sportsutstyr og leker. Metzelers produkter opplevde raskt høy etterspørsel og ekspanderte med nye fabrikker. I 1892 startet Metzeler, med stor suksess, å konsentrere sin produksjon rundt dekk til sykkel, bil og motorsykkel. Til tross for at Metzelers fabrikker ble totalødelagt under andre verdenskrig, lyktes de med å gjenetablere sitt varemerke i etterkrigstiden. Siden 1970-tallet og frem til i dag konsentrerer de all sin kompetanse til å produsere motorsykkeldekk. Teknisk utvikling i samsvar med racing har gjort Metzeler til MC-dekk testvinner år etter år.