Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Maxxis

Maxxis er ett av de største og mest respekterte dekkselskapene i verden og produserer høykvalitetsdekk for motorsykkel, motocross og firehjuling. Maxxis' prisgunstige dekk brukes av et flertall kjørere i den amerikanske profftouren.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Maxxis?

    Kjente og betrodde av et milliontalls kunder verden over. Maxxis høykvalitetsdekk benyttes blant annet på personbiler, lastebiler, sykler, motorsykler og firehjulinger. Selskapets stadige vekst er basert på gode kunderelasjoner da kundene stoler på Maxxis' dekk under alle forhold. Maxxis' kunder vet at når det er tid for deres egne barn å velge dekk, så har Maxxis dekk som man kan stole på uavhengig av interesse, karriere og transportmiddel. Maxxis ble grunnlagt i Taiwan i 1967 og er i dag ansett som et av de største og mest respekterte dekkselskapene i verden. De har kontor i USA, Asia og Europa og distribuerer sine produkter i over 170 land samtidig som de sysselsetter mer enn 22 000 personer. Maxxis strever etter å produsere produkter av høyeste kvalitet, og tilbyr overlegen kundeservice ved å overstige sine kunders høye forventninger.