Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Lucas Oil

Lucas Oil tilbyr et enestående sortiment av førsteklasses motorolje, luftfilterolje og girolje for snøscootere, motorsykkel eller motocross. Lucas Oil sine høytpresterende oljer anses ofte for å være unike innen racingbransjen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Lucas Oil?

    Året var 1989 da lastebilsjåføren Forrest Lucas og hans kone Charlotte grunnla Lucas Oil. Ekteparet Lucas arbeidet med lastebiltransport og oppdaget der behover for bedre oljer. Deres mål ble å heve frem det beste sortimentet av smøremiddel og gjøre det tilgjengelig for alle konsumenter. Lucas startet med å kjøpe ulike tilsetninger, blandet de sammen, og lyktes fort med en oljeblanding som han solgte ved rasteplasser. Oljene solgte så bra at han raskt fikk valget mellom å arbeide videre med lastebiltransport eller å ta steget inn i oljebransjen. Og hans valg ga liv til Lucas Oil. I dag er Lucas Oil er av verdens ledende produsenter av oljer for kjøretøyindustriens andrehåndsmarked. I løpet av de siste 20 årene har selskapet vært involvert i ulike racingteam for å i samarbeid med disse utvikle sine produkter under de mest krevende omstendigheter. Lucas Oil sin suksess er bygget på hardt arbeid, et enestående utvalg av førsteklasses produkter og en sterk vilje til å tilfredstille kunders forventninger. Med olje fra Lucas Oil får du forlenget bytteintervall, konstant smørning og høyere oljetrykk, noe som gir ditt kjøretøy forlenget livslengde samt best mulig beskyttelse og ytelse.