Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Leatt

Leatt har siden 2006 vært ledende innen beskyttelsesutstyr for ulike actionsporter. En Leat nakkebeskyttelse beskytter mot skader som kan forekomme når hodet kastes fremover, bakover eller til sidene. Den sørger til og med for at ryggraden ikke komprimeres.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Leatt?

    Leatt som produserer nakkebeskyttelse, ble grunnlagt av legen Chris Leatt i Cape Town, Sør-Afrika. Chris Leatt ble inspirert til å utvikle nakkeebskyttelsen Leatt brace da en mann omkom av nakkeskader etter en enduroulykke. Leatts 4 år gamle sønn som nettopp hadde startet å kjøre enduro var vitne til ulykken. Den første Leatt beskyttelsen ble solgt i Sør-Afrika i 2004, og ble deretter lansert på verdensmarkedet i 2006. I dag produserer også Leatt beskyttelse til andre actionsporter som BMX, firehjuling, skikjøring og mountainbike. Beskyttelsene fra Leatt utvikles stadig til nye høyder gjennom forskning, eksperiment og datasimulering for optimal beskyttende kapasitet.