Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

KYB

KYB er verdens største leverandør av støtdempere, forgaffel og reservedeler av absolutt beste kvalitet. Servicekit til forgaffel, gaffelolje, pakninger, simmeringer eller skraperingssett; KYB har det som trengs til mc og motocross.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er KYB?

    KYB, opprinnelig kalt Kabaya Research Center, ble grunnlagt i Japan i 1919 av Shiro Kayaba. Etter å ha etablert seg i markedet med hydrauliske dempere, ble selskapet kjent som Kayaba Manufacturing Co. Kabaya hadde opplevd en jevn og god vekst siden oppstarten, og ble i 1959 børsnotert. I 2005 ble selskapets offisielle navn KYB, og i dag regnes de som en av verdens største produsenter av støtdempere for originalutstyr samt alle tenkelig reservedeler. KYB produserer også mange andre hydrauliske produkter til spesialiserte industrier, fly og skip. KYBs produkter selges i over 100 land, og har den største fabrikken i verden som produserer støtdempere, lokalisert i Gifu, Japan. KYB har også fabrikker i USA og Europa. Selskapets 15 fabrikker har en samlet årlig produksjonskapasitet i overkant av 75 millioner støtdempere. Teknologisk innovasjon og førsteklasses produksjon er nøkkelord i bak KYB sin suksess. KYB er den første hydrauliske produsenten som har blitt tildelt den prestisjetunge "Deming Prize" for beste kvalitetskontroll.