Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

K&N Filters

Amerikanse KN Filters er en av verdens ledende produsenter av vaskbare luft- og oljefiltre for MC og motocross. KN-filtrene er en god investering grunnet økt effekt og mindre motorslitasje.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er K&N Filters?

    KN Filters ble grunnlagt i Riverside, California, tidlig på 1960-tallet av Ken Johnson og Norm MacDonald. Ken og Norm (K & N) solgte motorsykler og motorsykkeldeler samtidig som de sponset et fabrikk team. KN oppdaget at det var et stort behov for bedre filtre, og startet å forske på hvordan de kunne øke prestasjon og holdbarhet på olje-og luftfiltre. I 1969 utviklet KN gjenbrukbare luftfiltre av bomull, som ble starten for KN Filters. KNs luftfiltre utviklet for å oppnå en høy og nesten ubegrenset luftstrøm kombinert med svært gode filtreringsegenskaper, for å sikre lang levetid. Hemmeligheten bak KNs suksess ligger i filterets unike egenskaper. Luftfiltrene er vaskbare, gjenbrukbare og utviklet til å vare livet ut av på bil- eller motorsykkelmotor. På slutten av 1980-tallet tok KN også frem et innovativt sortiment av oljefiltre, som ga selskapet ytterligere tilvekst. KNs oljefiltre inneholder et moderne syntetisk filter med enestående filtrering, designet for maksimal oljeflyt uten å påvirke oljetrykket negativt. I dag er KN Filters en av de ledende produsentene av filtre, og har mer enn 5000 produkter med distribusjon i over 30 land.