Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

JT Sprockets

JT Sprockets er en av verdens ledende produsenter av drev til motorsykler og motocross. JT Sprockets drevene er laget av de beste råvarene og kjennetegnes av kvalitet, presisjon og holdbarhet.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er JT Sprockets ?

    JT Sprockets er en av verdens ledende produsenter av drev for ettermarkedet, med ambisjon om å stadig øke bransjestandarden for kvalitet og service. JT er kjent for å produsere de mest holdbare og kvalitetsmessig beste drevene på markedet. Deres produksjon og salg er større enn alle andre konkurrenter, tilsammen! JTs fabrikk er den største og mest avanserte i verden, fullt utstyrt med de mest moderne maskinene. All drevene er fremstilt gjennom fresing, i motsetning til en del andre drev som er fremstilt gjennom stansing. CNC datateknologi benyttes til fresingen, for beste presisjon. JTs drev har en anodisert overflate som gir en fin finish og øker dets holdbarhe.. JT sin store bestander holdt på distribusjonssentre i London og Atlanta, klar for rask levering. JT designer og produserer over 18 millioner drev per år, for alle motorsykkel merker. Med distribusjon i over 70 land tilbyr JT overlegen kvalitet og service.