Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

JT Racing

Ærverdige JT Racing har produsert crossklær for verdenseliten siden 70-tallet. Nå gjør JT Racing comeback ved å satse tungt på design, funksjon og kvalitet. Det er tid for neste kapittel i JT Racings historie!


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er JT Racing?

    JT Racing ble startet av John og Rita Gregory i 1970 i San Diego, USA. Det hele startet da paret begynte å lage motocrossokker som de solgte fra bagasjerommet på biler ute på crossbanen. Salget gikk bedre enn forventet, og snart kunne virksomhet gjøres på heltid . De ba den berømte crosskjøreren Joel Roberts om å benytte seg av JT Racings sokker mot en betaling på $100 i tillegg til så mange sokker han trengte. Eksponeringen hjalp JT Racing, og de ble raskt et kjent navn i bransjen. Snart utvidet JT Racing sitt sortiment til også å gjelde skjorter, og ikke minst produktet som revolusjonerte hele bransjen; crossbuksen laget av nylon. JT Racing dominerte markedet i nærmere tre tiår gjennom innovasjon, design og samarbeid med de beste utøverne i verden. I 2001 solgte John og Rita Gregory JT Racing, og selskapet ble deretter liggende i dvale i et tiår. JT Racing gjør imidlertid nå comeback ved å satse tungt på design, funksjon og kvalitet. Det er tid for neste kapittel i JT Racings historie!