Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Interphone

Italienske Interphone er en fremtredende produsent av blant annet kommunikasjonssystemer til motorsyklister. Gruppekommunikasjon, tilkobling til mobil, GPS eller MP3-spiller; med Interphone holder du kontakten med omverdenen.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Interphone?

    Cellular Italia ble grunnlagt i 1990 som distributør for de første mobiltelefonene. I de første årene hadde mobilbatterier svært lav holdbarhet, noe som fikk Cellular Italia til å produsere sitt første eget tilbehør: mobillader for bruk i bilen. I 2005 presenterte Cellular Italia sin første Bluetooth Interphone. Produktet ble mottatt som en stor innovasjon i kommunikasjonen mellom motorsyklister, da kommunikasjon fortsatt bare kunne tilbys gjennom kablede kommunikasjonssystemer. Takket være Interphone sin store pålitelighet og funksjonalitet, har selskapet de seneste årene opparbeidet seg stor tillit blant sine kunder. Interphone er i dag et varemerke som er kjent for å produsere innovative kommunikasjonsprodukter og - systemer av høy kvalitet.