Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

HIFLO

HIFLO har produsert høykvalitets oljefiltre og luftfiltre for motorsykkel og cross i over fire tiår, og er et av de mest solgte merkene på ettermarkedet. HIFLOs filtre lever opp til eller overgår originalfiltre.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er HIFLO?

    HIFLO ble grunnlagt i 1955 og har produsert filtre for OEM bransjen siden 1963. HIFLO er i dag leverandør til BMW, Peugeot, Toyota og Suzuki. De har klart å opparbeide seg et navn som er godt kjent over hele verden gjennom sin erfaring, kontinuerlig forskning og utvikling av moderne produksjon. HIFLO bruker kun materialer av topp kvalitet, da de stiller høye kvalitetskrav til sine produkter. tål fra Toyota Tsusho og NKK Japan, lim fra Henkel i Tyskland, papir fra Hollingsworth og Vose i USA og Awa Paper Japan; alt for å sikre kvalitet og kontinuitet i produksjonen. HIFLO var den første produsenten i verden som fikk sine MC-filtre TUV-sertifisert, som innebærer at filtrene har imøtekommet tøffe kvalitet- og sikkerhetskrav. Med et internasjonalt nettverk av ledende distributører i over 70 land tilbyr HIFLO en overlegen tilgang og service som er lett å misunne, men vanskelig å overgå.