Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

HGS

Siden 1988 har HGS levert førsteklasses eksosanlegg til motorsykkelentusiaster over hele verden. HGS har siden oppstarten hatt en jevn tilvekst, og er i dag en av de mest kjente produsentene av høykvalitets eksosanlegg på markedet.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er HGS?

    HGS ble grunnlagt i 1988 av Henri Gorthuis i Nederland. Gorthius hadde jobbet som Grand Prix mekaniker på 80-tallet, og hadde lenge drømt om å starte og drive egen bedrift. I dag drives HGS av tredjegenerasjons Gorthius. HGS fortsetter å vokse, og er en av de mest betrodde produsentene av høykvalitets eksosanlegg, lyddempere og trimrør i verden. HGS eksosanlegg brukes av mange eliteutøvere, takket være høy oppnådd effekt. Kawasakis fabrikkteam og britiske lage bruker trimrør fra HGS på GP-løp og nasjonale løp. Som nederlandsk produsent og stor kunnskap om landets beryktede sandstier, har HGS lagt stor vekt på å holde driftstemperaturen nede. HGS arbeider kontinuerlig med å produsere produkter med økt holdbarhet og maksimal ytelse.