Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Five

Hansker fra Five brukes av alle MC-kjørere som er opptatt av å ha den absolutt beste kvaliteten. Five's hansker er tatt frem i samarbeid med de beste motorsykkelutøverne i verden, og baserer seg på fire elementer: sikkerhet, komfort, teknologi og design.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Five?

    Five ble etablert i 2004 og har siden lagt 100% av sin tid og ressurser på å utvikle et komplett og teknisk tilbud av hansker til motorsykkelsporten. Siden starten har Five sitt mål vært å bli nummer én i verden når det gjelder produksjon og salg av motorsykkelhansker. Five skiller seg fra andre hanskeprodusenter ved at de utelukkende produserer hansker. Five's hansker er utviklet i samarbeid med ingeniører, designere og de beste motorsykkelutøverne i verden. I fellesskap arbeider de ut i fra fire kriterier: sikkerhet, komfort, teknologi og design. Five streber etter å alltid levere hansker som lever opp til kundens behov og forventninger.