Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Engans

Svenskproduserte støtdempere fra Engans. Støtdempere som passer dine behov. Laget av høyeste kvalitet, og designet for maksimal ytelse. Kompresjon- og returtrykket er testet av konkurranseeliten i både Sverige og USA.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Engans?

    Engans Racing Service ble grunnlagt av Anders "Engan" Engstedt, en ivrig crosskjører med interesse for støtdemping. På starten av 80-tallet begynte Engan å engasjere seg i alle støtdemperproblemene som eksisterte på den tiden. Engans innovasjoner ble raskt populære, og forretningsideen "støtdemperlege" var dermed i gang. Engan ble hyret av cross, enduro og snøscooterfolk som ønsket hjelp med støtdempere, gafler og styredempere av alle slag. I dag er støtdempere fra Engans dominerende produkter innenfor snøracing. Engans tilpasser t.o.m støtdempere til andre bruksområder med høye krav til funksjon og utholdenhet. Eksempelvis er dempere fra Engangs originalt utstyr på kystvaktbåter over hele verden samt på et stort antall ambulanser i Sverige og Europa. Engans produserer også støtdempere til crosscarts, travvogner handicapkjøretøy.