Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

D.I.D

D.I.D har produsert høykvalitetskjeder og kjedelås til motorsykkel, MX og enduro i over 50 år. D.I.D's kjeder er kjent for sine ekstremt gode egenskaper i form av slitestyrke og lav friksjon. Kjedene blir brukt av mange fabrikkteam verden over.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er D.I.D?

    Amerikanske D.I.D har levert kvalitetskjeder til motorsykkel- og crossmarkedet siden oppstarten i 1951. DID har hovedkontor i Portland, USA, med distribusjon over nesten hele verden. D.I,D legger stor vekt på god kundeservice, i tillegg til å strebe etter å ligge fremst i form av teknologi, design og utvikling. D.I.D's kjeder er kjent for sine ekstremt gode egenskaper i form av slitestyrke og ytelse. Kjedene har lav vekt og lav friksjon, som virkelig nyttiggjøres ved aggressiv kjøring. D.I.D streber etter å stadig forbedre og oppgradere sine kjeder til å effektivt imøtekomme de økende kravene til dagens motorsykkel- og motocrosskjøre. D.I.D kjeder blir brukt av mange fabrikkteam verden over takket være selskapets høye ambisjoner og fokus på prestasjon.