Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Boyesen

I over 30 år har Boyesen spesialisert seg på konstruksjon og produksjon av høytpresterende motordeler til mc, motocross og scooter. Boyesen er synonymt med prestasjon og kvalitet, og deres produkter benyttes av mange fabrikkteam rundt om i verden.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Boyesen?

    Boyesen ble grunnlagt av nordmannen Eyvind Boyesen i Pennsylvania, USA. Boyesen vokste opp i Norge i etterkrigstiden (2.verdenskrig). På denne tiden var bensin dyrt, slik at motorsykkel ble det foretrukne transportmiddelet. Den stadige eksponeringen for motorsykler førte til at Boyesen utviklet en interesse for totaktsmotorer, og han startet tidlig å reparere motorsykkelmotorer. Som 17-åring reiste han til USA for å studere. Etter studiene begynte han å jobbe som ingeniør, der han blant annet utviklet produkter til NASA. Boyesen Engineering ble grunnlagt i 1972, og fikk raskt et verdensomspennende rykte på seg for å produsere høytpresterende motordeler og reservedeler av absolutt beste kvalitet. Takket være sitt patenterte design av reedventiler, kalles Eyvind Boyesen for "Reed Man" i hele bransjen. Hans navn assosieres med prestasjon, kvalitet og uovetruffen service.