Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Axo

AXO er et velkjent varemerke som produserer klær, støvler og øvrig utstyr til mc- og motocrosskjørere. AXO anses for å være det eneste merket i verden som kan gi sine kunder komplett kjøreutstyr, fra topp til tå, innen både off-road og gatekjøring.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Axo?

    AXO ble grunnlagt i 1978 i Italia, og ble raskt bransjeledende innen sko, klær og beskyttelsesutstyr til motocross og mc. Innledningsvis fokuserte AXO på off-road, men utvidet tidlig sitt tilbud av produkter. I dag tilbyr AXO sine kunder komplett kjøreutstyr fra topp til tå for både MC og Motocross. Nye innovative produkter utvikles kontinuerlig for å møte de behov og ønsker som finnes på motorsykkelmarkedet. AXO har en kompetent FoU-avdeling som kontinuerlig arbeider for å ta frem de beste materialer og designprogram, noe som gjenspeiles i deres produkter. Da målsettningen er å alltid å holde seg på topp, sponser AXO kjørere innen MotoGP, Superbike, Supercross, Motocross, Supermoto og andre mesterskap. Konkurranselag, teknikere og designere jobber sammen for å garantere beste kvalitet og sikkerhet på AXO sine produkter. For hvem er vel bedre egnet til å teste beskyttelsesutstyr, hjelmer og støvler enn profesjonelle kjørere.