Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Atlas

Atlas Brace er en ny produsent på markedet som lager nakkebeskyttelse, designet av fremtredende konkurransekjørere og eksperter. Atlas Brace er synonymt med sikkerhet, innovative funksjoner, enkelhet, komfort og bevegelse.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Atlas?

    Atlas Brace Technologies ble grunnlagt i 2011 av Brady Sheren, Brad McLean, Chadd Cole og Cameron Cole( som også er grunnleggerne av Matrix Concepts). Atlas nakkebeskyttelse ble utviklet under en 3-års periode sammen med et team bestående av ingeniører, leger, kiropraktorer og biomekaniske eksperter, og til slutt ble beskyttelses sikkerhetstestet med hjelp av de beste proffene i verden. Sluttresultatet ble en nakkebeskyttelse med unike funksjoner, komfort, enkelhet, bevegelse og framfor alt sikkerhet. Med hjelp av avanserte material og nytenkende sikkerhetsforestillinger utfordrer Atlas de tradisjonelle nakkebeskyttelsene. Og takket være sin innovative design tilbyr Atlas en nakkebeskyttelse som er sterkere, sikrere og mer fleksibel, noe virker settes pris på av deres kunder. Kort sagt er Atlas Brace uten forbehold, framtidens nakkebeskyttelse!