Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Asterisk

Asterisk lager teknisk avanserte knebeskyttere som passer både cross kjøring og snøscooter kjøring. Kjente for sin anatomisk, avanserte design og utmerket kvalitet er Asterisk i dag en anerkjent leverandør av kne-beskyttelse over hele verden.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Asterisk?

    Asterisk ble grunnlagt av en gjeng idrettsmenn, flere av de motorcross kjører som sammen hadde en omfattende erfaring fra actionsport, design og ortopediske hjelpemidler. Deres drivkraft var og er fortsatt å lage prestasjonsfremmende produkter, som skal finnes lett tilgjengelig for alle konsumenter innen motorsport. I 2001 introduserte Asterisk sin første kne-beskyttelse og deretter gikk det bare oppover og firmaet ble raskt et velkjent navn innen bransjen. Asterisk er kjente for sine heldekkende kne-beskyttelse av karbon med anatomisk design som brukes av førere over hele verden. Med sin perfekte passform og utmerkede beskyttelses egenskaper , passer et par knebeskyttere fra Asterisk kjørere som vil kjøre hardt, uten at det går utover sikkerheten.