Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Alpinestars

Alpinestars er et kjent actionsport og streetwear merke som har ligget i teten i snart 50 år. Utviklingen har vært enorm og startet med fjellstøvler og skisko og utviklet seg videre til å bli en av de største motorcross leverandørene, som kan tilby så og si alt du trenger.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Alpinestars?

    Alpinestars ble grunnlagt i 1963 av Sante Mazzarolo i Italia og har nærmest sagt 50-års erfaring med utvikling og produksjon av produkter innen motorsport. De har også lenge ligget i forkant når det kommer til actionsport og streetwear. Alpinestars er et mangesidig firma som designer alt fra kjoler og andre festklær til klær og støvler til MC og motorcross. Helt siden starten på 60-tallet har Alpinestars dominert markedet og lykkes å bli et meget populært og anerkjent varemerke innen actionsport og streetwear. Og har gjennom årene lokket til seg mange dyktige kjørere. Som for eksempel Roger DeCoster, Kenny Roberts, Casey Stoner og David Philippaerts har hatt store framganger med Alpinestars. Merke tilbyr et stort utvalg av fine og funksjonelle produkter innen motorsport. Er du interessert i produkter som er behagelige, sikre og utrolig fin design, så kan Alpinestars virkelig anbefales.