Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Akrapovic

Akrapovic er en slovensk produsent av høykvalitets eksossystem til motorsykler og sportsbiler. Akrapovic er kjent for å alltid tilby sine kunder produkter som er utviklet med den absolutt seneste og beste teknologi.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Akrapovic?

    Akrapovic ble grunnlagt i 1990 av Igor Akrapovic. Han opparbeidet sin kunnskap om eksossystem og motorsykler under sine drøye ti år som utøver på nasjonalt og internasjonalt nivå. Akrapovic innså i løpet av sine år som aktiv at det var mangel på høykvalitets eksossytem tilgjengelig for allmenheten. I følge Akrapovic var det ikke mange eksossystem som holdt en bra standard, og disse var til gjengjeld altfor dyre for den gjennomsnittlige kunden. Akrapovic tok derfor saken i egne hender og bestemte seg for å produsere sine egne eksossystem. Akrapovic erstattet det tunge stålet som tradisjonelt hadde blitt brukt ved produksjon av eksossystem med lettere materialer, som karbonfiber eller titan. I starten bestod Akrapovic av en driven gruppe på seks personer. I dag er selskapet en fremtredende aktør med over 500 ansatte. Akrapovic sin visjon var tydelig fra starten av, og er den samme i dag: produsere eksossystem av beste kvalitet som er tilgjengelig for mannen i gata, så vel som racingteam.