Produktet har blitt lagt i handlevognen

Steng

/

Airoh

Italienske Airoh er en av verdens ledende produsenter av mc- og crosshjelmer. Hjelmer fra Airoh tilbyr alltid beste sikkerhet og komfort samtidig som designen får deg til å skille deg ut fra mengden.


/

{{$productlist.vars.currentPage}} {{($productlist.vars.info.filteredCount / $productlist.vars.parameters.pageCount) | roundUp}}

  • 41
  • 123
  • Save

    Hva er Airoh?

    Italienske Airoh med eieren Antonio Locatelli streber alltid etter å lage hjelmer som er perfekte. I tillegg til en veldig høy standard er Airohs hjelmer designet med spennende detaljer og fine farger. Foretaket ble grunnlagt i 1997 og har siden den gang hatt størst fokus på kvalitet, sikkerhet og komfort og bruker kun de beste materialene og de mest avanserte teknikkene. Og investerer stort i forskning, teknikk og innovasjon for å stadig øke kunnskap og erfaring. Alle Airoh hjelmer gjennomgår svært nøye tester for å sikre komforten og sikkerheten på beste mulige måte. Teamet som jobber på Airoh karakteriseres med kompetanse, kreativitet, engasjement og talent. Det er deres evne til å samarbeide og deres lagånd som er hemmelighet bak Airoh sin suksess.